Puno në një ndërmarrje lider

Mirëserdhe në 3G BROTHERS, në shoqërinë lider në sektorin e shërbimeve të avancuara në telemarketing. Bëhu pjesë e një skuadre cilësore të specializuar në shitjen telefonike, do të gjesh mbështetjen e një stafi koordinatorësh dhe do të ndjekësh një përgatitje që do të lejojë të përfitosh përvojë dhe të arrish rezultate të mëdha.

Të punosh me ne të lejon të hysh në kontakt me markat më të rëndësishme në nivel ndërkombëtar, në një mjedis shumë profesional që do të ofrojë mundësi të shumta rritjeje.

Ne besojmë se objektivat tona komercialë arrihen falë zhvillimit personal dhe profesional të bashkëpunëtorëve tanë, për këtë arsye investojmë në përgatitjen tuaj dhe ofrojmë një rrogë ndër më të lartat në këtë sektor.

Nëse kërkon një punë ku mund të shfrytëzosh aftësitë e tua dhe të vlerësohesh për sforcimet e kryera, 3G BROTHERS është ajo që ishe duke pritur!

Prenoto një interviste, registro të dhenat e tua:


Mund te vendoset ne : pdf, file, Word, Open Office, txt, pptx. MAX. 2 MB BASHKANGJITE
Të gjitha fushat janë të detyrueshme
Korrigjo fushat e evidentuara me ngjyrë të kuqe për të vazhduar

KË KËRKOJMË:

Të rinj të të dyja gjinive mosha 18/35 vjeç për filialet tonë në: Tiranë, Durres, Shkoder.

Pas përgatitjes së kryer nga konsulentët tanë ekspertë, do të futesh në skuadrën tonë dhe do të punosh me klientët e markave më prestigjoze

Aftësitë e kërkuara:
Kandidati duhet të njohë mirë të paktën një prej këtyre gjuhëve:

  • Italisht
  • Gjermanisht
  • Anglisht
  • Frengjisht
  • Spanjisht
  • Greqisht

Kandidati ideal:

  • është tip i shoqërueshëm, i motivuar dhe i vendosur
  • njeh dhe përdor kompjuterin
  • ka aftësi të mira dialogu dhe relacionimi
  • është i saktë dhe i përpiktë